De Burgeroorlog pterosaur Photo die niemand zien mag! “ – Dit moet u lezen!

By Lu Paradise — 224 total views –January 24, 2011

De meest verduisterde foto in de geschiedenis? [Translated from English and here in Spanish]
Er bestaat een zeer oude foto die niemand kan zien! Niet dat hij niet bestaat! Hij bestaat wel degelijk. Maar niemand mag hem echt zien van de “Gedachte Politie”. (1984 George Orwell) Zelfs wanneer mensen hem zien, kunnen velen hem nog niet echt zien zoals hij is! Tenminste heel weinigen onder hen. Ik hoop dat u het kunt! Sta mij toe om het tafereel te schetsen…

pterahead2

Wanneer een octopus bedreigd wordt, spuwt hij een verwarrende wolk inkt in het gezicht van zijn achtervolger. De inktvis is er nog wel, maar wordt onzichtbaar achter een wolk van inkt terwijl hij zijn ontsnapping maakt.points-to-head-James-FilesJames File wijst naar zijn slaap waar hij Kennedy doodschoot

Het is eender aan hoe “De Bestaande Machten” (DBM) vaak een ware historische gebeurtenis in een onduidelijke, verwarrende gebeurtenis veranderen, verduisterd door paginas met druk inkt, vol tegenstrijdige commentaren, opinies, en verwarrend gekwetter.

GrassyKnollFiles

J. Files loopt kalm weg van de moord

Neem bijvoorbeeld de moord op de Amerikaanse President John F. Kennedy. De bekentenis van de grotendeels onbekende, zogenaamde “grassy knoll“ schutter Jim of James Files’ (1) die de laatste fatale kogel in de rechter slaap van JFK schoot, hetgeen hem naar achteren deed vallen en naar de linkerzijde in elkaar deed zakken, was met opzet verduisterd via miljoenen krantepaginas en tonnen inkt om de officiele “Eenzame schutter” theorie van de Amerikaanse overheid te ondersteunen, die zelfs vandaag nog vast beweert dat de „kogel van achteren kwam!”

kennedy Het resultaat is dat iedereen zo verward is, zodat niemand eigenlijk meer weet wat precies te geloven, en is zodanig niet in staat om het Zapruder film bewijs materiaal te zien zoals het werkelijk is, dat de president achterover valt en links ineenstort! Zo schakelen de meeste mensen af en gaan in ontkenning, te geestelijk verlamd om de echte daders te vervolgen en ze voor het gerecht te brengen! – Precies die misdadige machts-elite die zelfs nu nog de leiding heeft in Amerika! Zoals George Bush Senior bekende in een gesprek met Sarah McLellan: “Sarah, als Amerikanen werkelijk wisten wat wij Bushes hen hebben aangedaan, zouden wij in de straten nagejaagd en gelyncht worden!“

Hoe staat het met die “meest verduisterde foto”?

Het is een oude sepia gekleurde foto die gedrukt stond in een “geloof het of niet” soort boek in de V.S., volgens vele mensen die of zelf een exemplaar ervan hadden of het gelezen hadden. Het was ooit gepubliceerd tussen 1950 en 1960. Daarna in de vroege jaren ’90, werd deze verbazingwekkende foto in vol ornaat op het Internet gezet! Desalniettemin, heden ten dage kunnen maar zeer weinig mensen hem zien voor wat hij werkelijk is! Hun ogen “wijd dicht!” Waarom? Vanwege “octopus inkt” en een omslachtige dubbelganger foto!

Een dubbelganger foto? Ja! Omdat er een tweede bestaat, een vrijwel identieke imitatie van deze sepia foto, een geel-achtige foto van heel gelijkaardige inhoud, waar de meeste mensen ook niet de oorsprong van kennen! Meer daar over later. Hier zijn de twee beelden.
De eerste noemen we maar de echte “Sepia Foto” en de tweede, de valse “Gele Foto”:

1) De eerste “Sepia Foto”.

Bestudeer zorgvuldig! Klik op de foto om de grotere afbeelding te zien.
civilwarpterosaur-1024x682

2) De 2de „Gele Foto“ imitatie.

fakecivilwarpteropicture

Wat is er met deze foto’s aan de hand?

•Beide foto’s tonen 6-7 Amerikaanse militairen met gelijkaardige uniformen van de Amerikaanse Burgeroorlog & gelijkaardige geweren.
•Beide foto’s tonen het on-ontbonden karkas van een onlangs doodgeschoten pterosaur! (?)
•Beide jagers nemen gelijkaardige houdingen in met hun linkervoet op de kop van de pterosaur.(?)
•Beide fotos’ soldaten nemen gelijkaardige posities in in gelijkaardige open vlekken in een bos.
•Beide foto’s hebben vertroebelde randen, maar het tweede beeld’s onduidelijkheid schijnt meer toegepast & kunstmatiger.
•Beide foto’s hebben een gelijkaardige vouwlijn die verticaal door het beeld gaat.
•Beide foto’s hebben gelijkaardige lidtekens van vrijwel identieke vlekken of beschadigingen. Toeval?
•In de 1ste sepia foto zijn de details duidelijker dan in de  2de onscherpe gele foto.
•De zon-verbleekte vlekken in de 1ste foto lijken echter dan de opgelichte vlekken in de tweede.
•Het lijkt er erg op dat de 2de een imitatie van de 1ste is, afgezien van de afmetingen van de pterosaur! (?)
•Beide fotos’ inhoud is, om het zachtjes uit te drukken, tamelijk CONTROVERSIEEL!

De juiste dunne riem die de linkerborstriem met kruithoorn kruist en in een zijzak eindigt, is een riem van een waterfles.

civilwarsoldier

federal_rifles_guns_
The right thin strap crossing the left chest belt with powder horn ending in the side pouch, is a water canteen strap. Civil war rifles & soldiers in original long coat & short jacket without canteens. Note the brass strap- and belt- buckles!

Burger-oorlog geweren & -militairen in originele lange & korte jas zonder waterflessen. Merk op de bronzen riem gespen!

De fotografie tijdens de burgeroorlog was behoorlijk ver ontwikkeld en produceerde reeds gedetailleerde duidelijke beelden. Hoewel de details aan de randen van de sepia foto niet even duidelijk zijn als in het midden van de foto, waarschijnlijk wegens chromatische abberatie(6),is er geen enkele reden voor de tweede foto om zo algemeen vertroebeld te zijn, afgezien opzettelijk.

Tevens zijn de Burgeroorlog-uniformen en -uitrusting in de sepia foto correcter dan in de gele, waar de riemen onjuist zijn, en waar de “Dino” er wat plat en non-descript uit ziet. Wij kunnen veilig aannemen dat de tweede foto niet zo oud is als de eerste, en zuiver bedoeld was als een kopie van de eerste, een “dubbelganger”, zoals Winston Churchill die had tijdens de Tweede Wereldoorlog, gehuurd om hem te beschermen! (Hoe eenvoudig is het om de naties te bedriegen. Zucht)

civilwarpteranodon

Maar wat deze foto’s zo controversieel maakt, afgezien van het vreemde feit dat de tweede tracht het origineel te kopiëren, is hun identieke thema! De originele sepia foto werd genomen om een unieke historische gebeurtenis te registreren, nl. het neerschieten van wat er uitziet als een of andere “vliegende dinosaurier” met kano-vormige vleugels! Maar voor getrainde ogen ziet het aan als een of andere pterosaur, een pteranodon om precies te zijn! Volgens de titel onder de originele sepia foto van het “geloof het of niet” boek van de zestiger jaren, was het (de vliegende Dino) neergeschoten tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 door Confederatie soldaten dichtbij de stad Vicksburg. Het boek noemde het niet een “dinosaurus”, alleen maar “één of ander soort onbekende vogel of monster”, voor zover lezers zich herinneren.

watchfakeDe meeste mensen zullen zeggen: “Maar dat is onmogelijk! Want de dinosaurussen zijn al 65 miljoen jaar uitgestorven geweest” En precies dan en daar zal de automatische reactie van de meeste normale mensen zijn: “Oh, wat een valse foto!”, en de foto afdoen. Men sluit automatisch zijn brein af door te ontkennen wat hun ogen eigenlijk op de foto in klaarlichte dag zien! Waarom! Vanwege hun onderwijs en media conditionering, maar vooral wanneer zij ervaren–hetgeen zij automatisch al voorondersteld hadden!–het feit dat de gele imitatie foto inderdaad een vervalsing is! Niet alleen via geruchten, maar afgedaan en gediskrediteerd als een totale vervalsing! Door wie? Door zijn eigen scheppers notabene!    WAT?

Inderdaad! Naar verluidt beweert een Amerikaans TV en film-productie bedrijf “Haxan” genaamd, dat de “gele foto” en de fake pterosaur nagemaakt en opgevoerd waren voor hun TV serie “Freaky Links”, een programma over geheimzinnige en paranormale themas voor Fox TV in 2001. Op hun Freaky Links website besteden zij een hele “Burgeroorlog Pterodactyl” pagina,  die 70% van alle verzoeken naar “Burgeroorlog pterodactylen“ vangt, en door veel andere websites opgelinkt word.

Op deze zeer populaire pagina doen zij net als of zij hun (eigen) gele foto en haar “Burgeroorlog Pterodactyl” aan het onderzoeken zijn of die wel echt of vals is! Zij dragen zelfs “deskundige adviezen” ten berde, van twee universiteits professoren, die, wanneer je ze op-googled, op die respectieve universiteiten helemaal niet blijken te bestaan! De originele sepia foto wordt niet vermeld of getoond, behalve via één klein linkje met een klein exemplaar ervan, waar “deskundigen” het als een “perfecte Photoshop” afdoen!
haxanstats

“Let op z’n handen! Let op z’n handen!”

“Wat vertel je me nu? Die gele foto werd als vervalsing ontworpen?! En hoe staat het met de sepia? Wat de hel is hier gaande?”

Goede vragen! Maar de grootste vraag is veruit, “waarom gebruikte Haxan niet de originele, veel duidelijkere, veel meer overtuigende, sepia burgeroorlog foto met die echt “freaky” pteranodon met de Kano-vleugels?“

INDIEN de ambitie van Haxan werkelijk was om een succesvolle, winstgevende, overtuigende “Freaky Links“ uitgave te maken, over echte geheimen, dan hadden zij in plaats daarvan beter de originele, echt mysterieuze sepia foto moeten benutten om te onderzoeken! Waarom zijn zij uberhaupt door al die trouble gegaan om een imitatie van een foto plus een vals monster te creeren, (en niet eens een goede!), om dan hun friggin TV- programma er op te baseren? Waren die dwaas soms?

3cupsNee hoor! Die waren helemaal niet dwaas! In werkelijkheid waren die lui ontzettend slim en sluw! U moet begrijpen dat van fase één, het eigenlijke doel en doelstelling van de “valse gele foto” scheppers, van het begin af aan, de enige reden waarom zij het produceerden, geheel niet was om snel winst te maken met een stom TV programma over een slechte imitatie-foto! Nee. Hun ware doel was om scepticisme te veroorzaken en twijfels te zaaien over de originele foto! Waarom? Om hem als vals en een fake te kunnen verwerpen en te diskrediteren, om ons te verwarren zoals Churchills dubbelgangers de wannabe Duitse moordenaars dienden te verwarren!

De hele tijd, was Haxan’s managers’ enige doel om de originele foto uit te wissen, zoals de maan de zon verduistert, en om die sepia opname te doen verdwijnen zoals een goochelaar het balletje in de „drie glazen“ truc verdonkeremaant, totaal onder je ogen, terwijl u naar zijn handen kijkt! Waren ze niet slim? Oh zeker! Zij doodden de waarneming van de meeste mensen via psychologische oorlogvoering!

Stro-man, valse positieven en patsies!
Psychologische oorlogvoeringstrucs.

OswaldDallasTimes
Ruby vermoord patsy Oswald

In psychologische oorlogvoerings theorie is dit een standaard trucje. Het staat algemeen bekend als “het creëren van een vals positief“ of “stroman”, waarna men met succes de stroman als vervalsing aanvalt, waardoor de hele kwestie veroordeeld wordt! (4)

Bijvoorbeeld: Lee Harvey Oswald, de zogenaamde moordenaar van J.F. Kennedy, was een gecreeërd “vals positief”, ook wel een “patsy” genoemd! Hij was gekozen, gevormd, opgezet, en opgediend om als patsy te sterven, en werd uiteindelijk door een andere patsy vermoord, de Joodse nachtclub eigenaar Jack Ruby, omdat zij (de bestaande machten) niet het Amerikaanse publiek wilden laten te weten komen dat zij Oswald hadden ontworpen.

En zo vormde zich het komplot. Zo duister, dat de gemiddelde mens er geen steek van begrijpt, en de gehele tijd door weloverwogen verwarring en wolken van drukinkt geholpen, en vanzelfsprekend bijgestaan door de onverklaarbare heersende mainstream media octopus, die gewoonlijkerwijs medeplichtig is aan dergelijk hoog verraad, door de misdaden van de grote jongens te verdonkeremanen. Net zoals zij ons over 9-11 bedrogen, over het bombardement van het Murray FBI gebouw in Oklahoma, of de onderbroek-bommer, en in zo veel andere gevallen! – Herinnert u zich nog die “wapens van massa-vernietiging, bla bla?” Nu is het het “Iran heeft kernwapens” mantra.

Helaas, nu, als mensen de originele foto op het Internet zien, hebben zij vaak al geruchten vernomen in forums over het bestaan van één of andere “valse pterodactylfoto van de Burgeroorlog”. En dus concluderen zij automatisch dat de sepia foto, of ‘deze vervalsing‘, ‘natuurlijk ook een vervalsing!‘ is. Dit begrip wordt dan telkens versterkt als iemand het googled, en op Haxan’s weloverwogen dis-info pagina land, waar in plaats van de echte foto, zij de gele vervalsing worden opgediend! – Zoals Haxan Producties eerlijk toegeeft.

Hoe zit het dan met de originele Sepia Foto? Is die echt?bird-and-cowboy-bright-version

De lange staart van de Pterodactyl van het boek eindigt in een diamant vorm.

Net als de Sepia Pteranodon Foto, alhoewel niet zo duidelijk als die, is deze verbazing-wekkende foto, een ander voorbeeld van verduistering!

Het is een nogal kleine foto van een anatomisch correcte rhamphorhynchoid pterosaur of pterodactyl met zijn kenmerkende lange staart die in een diamantvorm eindigt, en door een korte Texaanse cowboy wordt vastgehouden, die ook uit een nog beschikbaar zeventiger jaren boek komt, getiteld “Werd de Aarde door Buitenaardsen bezocht?“ Ook dit boek was gedrukt lang voor de dagen van PC-s en Photoshop! De tekst van het boek is in deze zeldzame scan wel zichtbaar, daar gewoonlijk deze gedateerde informatie met opzet is afgesneden en weggelaten, zodat het gemakkelijker is om “de Dino af te doen“ als de “een of andere Photoshop!“

Het opschrift boven de foto in het boek geeft de volgende interessante verwijzing:

“Alle foto’s dank aan het Amerikaanse Museum van Natuurlijke Geschiedenis *onleesbaar* instante photografie”

Nu wil ik niet moeilijk zijn, maar ik betwijfel zeer dat het Amerikaanse Museum van Natuurlijke Geschiedenis ons heden nog al hun foto-archieven zou tonen, dat wil zeggen, als zij die nog hebben! Ik vertrouw hen ongeveer even veel als het Smithsonian Institute, dat vaak gerapporteerd wordt dingen te ontkennen of weigerachtig te zijn om het bestaan van veel andere historische ‘ooparts’ (out-of-place-artefacts) toe te geven of te onthullen, en het instituut word ervan beticht dat zij die zuiverden en uit de openbaarheid hielden.

In mijn lange onderzoek naar deze kwestie, heb ik gemerkt hoe ver deze anti-ware-geschiedenis krachten gaan in hun samenspannen, om ons te bedriegen, en deze beide originele sepia fotos te doen wantrouwen.  Maar ik durf te zeggen dat de duidelijke Pteranodon foto het meest belegerde fotografische bewijsmateriaal ter wereld is. Gevaarlijker voor ‘de bestaande machten’ dan de Zapruder JFK-moord film, die door Time-Life magazine was opgekocht, en 14 jaar van het publiek verborgen werd gehouden! (en waarschijnlijk veranderd!) Dit toont duidelijk hoe de media medeplichtig zijn aan de misdaden van de samenzweerders. Hoe is Uw krant en tijdschrift?

Waarom is deze Pteranodon foto gevaarlijker?

Omdat het duidelijk een echte foto van een 1864 Pteranodon is, neer geschoten tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog dichtbij Vicksburg! En dergelijk dwingend bewijsmateriaal wordt duidelijk niet toegestaan door NWO globalisten, evolutionaire “gedachte politie”, en diende daarom zo vlug mogelijk verduisterd en gediskrediteerd te worden.

Sepia foto toont duidelijk een anatomisch correcte pteranodonpteranodon-beak

“De allereerste Pteranodons in Amerika werden voor het eerst in het hogere krijt van Logan Provincie, Kansas door O.  C. Marsh in 1870 ontdekt. De enige verzamelde overblijfselen waren de fragmenten van lange vleugel-beenderen.“ (2)
bron: http://www.oceansofkansas.com/FieldGuide4.html

“Hoewel de Pteranodon beenderen pas omstreeks 1860 werden ontdekt, was het niet tot na de eeuwwisseling dat wij een redelijk volledig beeld van het dier hadden. Zijn beenderen zijn hol met dunne wanden; daarom waren zij gewoonlijk verpletterd. Tevens waren de skeletten over het algemeen onvolledig. Net als ons model, was het noodzakelijk om beenderen van verscheidene specimen op te nemen om de Pteranodon opnieuw te construeren.“ (3)
bron: http://www.ucmp.berkeley.edu/museum/public/ingensmount.html

Het dier in deze foto is duidelijk een anatomisch volkomen correcte mannelijke Pteranodon, vergeleken met het museum model! Naast de correcte “ante-orbitale fenestra“ holte die net voor de oogholte wordt waargenomen, en de identieke wenkbrauw rand in de schedel, plus de juiste positie van de hals, alsmede de lagere kromming naar binnen toe van de onderste snavel van het museum-skelet in de foto, waar de huid van de keel mee is verbonden, zijn allemaal duidelijk zichtbaar in de sepia foto! Alhoewel niet erg duidelijk, lijkt het erop alsof de boven- en onder-snavel samengebonden zijn met touw of draad. Was deze Ptero misschien nog in leven op het tijdstip van de opname, dat zij het moesten weerhouden om in het been van de jager te bijten?

Volgens het bovengenoemde Universitaire citaat van Berkeley, wist niemand vóór 1900, (vergeet 1864!) hoe een anatomisch correcte Pteranodon eruit zag! (behalve misschien Amerikaanse Indianen die wisten hoe hun “Thunderbirds” eruit zagen!) Dus is er geen twijfel aan dat niemand in 1864 zo’n prachtige imitatie als deze vervalst zou kunnen hebben, laat staan plastieken of glasvezel had kunnen gebruiken om zo’n echte foto als deze te produceren! Zelfs de Haxan producenten konden het niet voor elkaar krijgen in 1998, om een half-fatsoenlijk uitziende vervalsing te maken. Hun pterosaurier ziet eruit als een slappe plastic zak!

Omdat deze historische foto omstreeks 1960 in een boek gepubliceerd was, zoals getuigen bevestigden, sinds dit artikel kunnen de tegenstanders nu alleen nog maar in de tegenaanval gaan met iets in de volgende trand: [NB: De volgende woorden zijn niet echt! :) ]

“Deze originele sepia foto is een vervalsing, die vóór de jaren ’60 gepubliceerd werd door een samenzwering van Fundamentalistische Creationistische Christenen die Evolutie trachtten te diskrediteren. Zij schiepen een reusachtige anatomisch volledig correcte Pteranodon, die hoogstwaarschijnlijk uit hout werd gesneden, zij het met anatomisch onbekende kano-stijl vleugel-einden. (Waarschijnlijk door onoplettendheid) Vervolgens, huurden deze godsdienstige fanatici Amerikaanse acteurs gekleed in correcte Federale Burgeroorlog uniformen, kepis, messing gespen, zijzakken, kantines, kruithoornen, typische baarden en snorren van die tijd, bewapend met de correcte bajonet geweren. Vervolgens werd de volledige scène opgevoerd en gefotografeerd in een open vlakte in een bos. Daarna drukten deze religionisten deze vervalsing op oud sepia-gekleurd papier, dat zij van krassen en vouwen voorzagen, en zelfs sommige vlekken bleekten onder intens geconcentreerd licht, vervolgens er enkele kanten van afscheurden, en voila! Een valse foto van een valse Pteranodon, diskrediteert onze tientallen miljoen jaar oude ware menselijk evolutie ontstaans Genesis, en ons 65 miljoen jaar oude uitstervings verhaal van onze dinosaurussen.
Na de publikatie in het boek hielden zij de foto geheim voor meer dan dertig jaar, waarna deze religieuze fundamentalisten uiteindelijk een kopietje heimelijk op het internet zetten, in het begin der jaren negentig! Jawel hoor! Dat is duidelijk hoe het gebeurde! Zeker weten!” :)

Dit zou niet erg geloofwaardig klinken, om de eenvoudige reden dat in de jaren ’50 er nauwelijks enige hardcore “Creationisten” bestonden, laat staan zulke gewetenloze, militante exemplaren die zelfs zulk on-Christelijke dingen zouden uitvoeren als bedriegen, liegen en samenzweren om “een valse dinosaurus na te maken om evolutie aan te vallen!” Het was slechts sinds het midden der jaren ’60, dat “Jonge Aarde Creationisten” het onderwijs van Wetenschappelijk Creationisme begonnen te bevorderen  door Zondvloed Geologie te gebruiken.

In Amerika tijdens de jaren ’50, was kauwgom eten de grootste zonde in school, en Evolutie was zelfs nog niet wijdverspreid in middelbare scholen. Het zogenaamde “blue boek” van de “nieuwe biologie” werd precies tijdens de 60-er jaren onder de radar binnen geschoven, en afgezien van enkele zeldzame individuen, was de meerderheid van Christenen zich zelfs nauwelijks bewust van de onderhandse aanval op de waarheid in de Bijbel, of zelf bewust dat dinosaurussen en “legendarische” draken één en het zelfde ding waren! En dus zou zo’n rare aanklacht zeer weinig opgang doen. Behalve misschien met intellectueel gestrekte forum-ites?

HAXAN’s NAMAKERIJ BEWIJST DE AUTHENTICITEIT VAN DE ORIGINELE FOTO!

Tegen de mid 90-er jaren waren “de bestaande machten’ niet meer in staat deze 1864 Pteranodon foto eenvoudig te vernietigen, zoals zij klaarblijkelijk in staat waren om de meeste exemplaren van het oorspronkelijke boek uit de geschiedenis te verwijderen, en uit circulatie te nemen, en uit door hen beheerste bibliotheken in de V.S., alsmede 2de hands boekhandels!  Zij waren echter niet in staat om deze reeds vele malen ge-downloade foto te onderscheppen, die al zoveel schade had aangericht en overvloedige twijfel had gezaaid in hun geliefd Godsdienst-breker mechanisme, de Evolutie leer. En net als de Matrix film het zo treffend zegt: “De waarheid is beschikbaar, Neo!“  [“The truth is out there, Neo!”]

En dus, in plaats van onderscheppen, grepen zij snel naar een stroman tactiek, om onze rangen tenminste genoeg te kunnen verwarren. Zij vonden gewillige dupes in “Haxan Productions“ (“Hexen“ is Duits voor “heksen!“), reeds berucht door het creëren van hun succesvolle hoax, de smakeloze film “Het Blair Heks Project.“ En dus vormden deze nuttige idioten toen een valse plastic pterosaur en voerden deze gele imitatie foto op in hun TV serie als een “hoax”!

Raad eens, wat voor naam zij deze “Burgeroorlog Pterodactyl Episode“ gaven!? “Try to Coelacanth this!” “Probeer dit maar eens te Coelacanth-en!“ Dat is veel-betekenend! De Coelacanth (uitgesproken “Sielakant” in het Engels) werd door hogere evolutionisten aangewezen als een “vroege reeds lang uitgestorven primaat vis”, … totdat… ahum… hij  levend werd ontdekt vanaf de kust van Afrika, en identiek en onveranderd bleek te zijn, na al die honderden miljoenen jaren van… “Evolutie!” Begrijp je de ondertoon van hun episode naam? Zij wisten precies wat voor cover-up zij mee bezig waren!

coelacanth

Zoals eerder vermeld, INDIEN Haxan werkelijk geïnteresseerd was in het maken van een winstgevende episode voor hun serie “Freaky Links”, dan hadden zij de originele sepia foto moeten gebruiken! Dan zou hun “Levende Burgeroorlog Pterosaur“ episode een brullend succes en een goudmijn geworden zijn! Maar dat deden zij niet! Waarom niet in Hemelsnaam? Omdat dat totaal niet hun doel was!

Maar zelfs als zij deze originele Pteranodon foto gebruikt hadden, dan zou het onmiddelijk ongekende globale opstand en geschreeuw ontketend hebben vanuit de “wetenschappelijke wereld” met zulke media krantekoppen als: “Haxan beweert dat Burgeroorlog foto levende dinosaurus toont!!!“ Want dat kon natuurlijk niet!
Haxan zou gesloten zijn! – ALS het ooit zover gekomen was, want de uitvoerende redacteurs van FOX TV zouden die „Freaky Links“ episode in no time gecanceled hebben, voordat het ooit de TV schermen kon raken! Net zo snel als de Globalisten aan waterauto’s een einde maakten, voor die ooit in productie kwamen, zoals ze dat deden met het Japanse Bedrijf Genepax, bijvoorbeeld, of ze met de water-motor uitvinder Stanley Meyer deden, die zij vergiftigden en vermoorden!

Haxan-staffHet besluit van Haxan om niet de originele foto te gebruiken, maar liever die half-gare, valse imitatie te creëren en te verspreiden, toont hun echte bedoeling om de originele sepia foto te diskrediteren en te “debunken.” Indien zij het origineel gebruikt zouden hebben, zouden zij het tegenovergestelde bereikt hebben van waar zij eigenlijk naar streefden, aangezien het de foto wereldberoemd gemaakt zou hebben!

Logisch gezien, was er geen enkele reden voor hen om deze gele vervalsing te fabriceren om in hun show te gebruiken, behalve de ene berekenende bedoeling om die voor hun Evolutie gevaarlijke foto via hun “valse positief te verduisteren!“ Maar hun gezamenlijke inspanningen om een vals  positief te creëren en dan de originele foto te debunken, bewijst precies de zeer echte authenticiteit van de originele Pteranodon foto! Hun dwaze gedrag verraadde hen. Het toont en bevestigt wat een bedreiging deze voor hen gevaarlijke sepia foto voor hun meest grandiose bedrog der geschiedenis is! Namelijk, de ontmaskering van de valse wetenschap en de valse religie der Evolutie leer!

Ze poogden deze gevaarlijke pteranodon-foto van menselijke geheugenis en geschiedenis te wissen! En tot dusver hebben zij behoorlijk succes gehad, vooral als je kijkt naar de gemiddelde forum-commentaren op deze echte foto, door zulk intellectueel-bedreigde, wannabe crypto-dierkundigen, die zich ontpoppen als de meest non-discriminerende, verwarde, hersen-gespoelde, “deskundigen”, en tonen wat specimen van dumbed-down non-intelligentsia van Amerika zij meestal zijn.

Twee voorbeelden van ge-disinformeerde dupes:

Zij noemen een pteranodon een “pterodactyl”, en als de brave media-papegaaien die ze zijn, verwerpen zij de Sepia Foto als “Photoshop bij uitstek!” Het geeft allemaal niks dat noch Photoshop noch PC-s in de 60-er jaren zelfs niet eens bestonden, nog uitgevonden waren, toen deze foto gepubliceerd werd.SepiaDebunker

Dit forum vergelijkt de echt originele sepia met een echte vervalsing en  ge-Photoshopte Dino creatie:

PhotoshopDebunker

Volgens het gezegde, “Geef de Duivel genoeg touw en hij zal zichzelve hangen”, is de waarheid er nu uit. Ik hoop alleen maar dat genoeg mensen dit zullen zien en het woord zullen verspreiden, en naar dit artikel linken zullen, (alstublieft!) om te bewijzen hoe de seculaire elite van de humanistische Nieuwe Wereld Orde niet alleen water-motor uitvinders intimideert en zelfs vermoord om ons te beheersen, maar net zo waakzaam is om elk en al het bewijsmateriaal te onderdrukken, dat toont dat de Evolutie leer grof wetenschappelijke bedrog is! De keizer is uiteindelijk toch naakt.

Crypto Evolutionist Gate Keeper Loren Coleman

colemanweb

Loren Coleman’s website toont de valse Ptero en de valse gele foto, maar laat de ware sepia foto weg.

Een ander markant aspect van deze gehele saga is het volgende!
Het valse model van de valse foto, werd opgekocht door “geëerbiedigde” Evolutionistische crypto-zooloog, Loren Coleman! Deze man – of zullen wij hem poort bewaarder noemen? – toont het breed op zijn website, zonder twijfel als een sterke verklaring die hij tegen zijn forumkoor predikt.
Maar Coleman maakt zich ook schuldig aan het “debunken” van de stroman, de valse gele foto als de “valse pterodactyl van de Burgeroorlog!” Zelfs Coleman schijnt niet de “ware McCoy” te willen tonen.“ Waarom willen al deze sprekende hoofden de ware originele foto verduisteren?

Het zet vragen bij “eerbiedigwaardige“ Loren Coleman. Als zijn bedoeling ook “debunk de Burgeroorlog pterodactyl“ is [een pteranodon feitelijk], dan natuurlijk zal hij ook de sepia foto uitwissen! En dat doet hij dan ook! Hij laat die foto grotendeels weg, hij laat hem alleen maar zien samen met andere meer “twijfelachtige, makkelijk bestrijdbare” pterosaur foto’s `die niet zo duidelijk als de sepia zijn.

ColemanCryptomundoColeman verduistert de originele ware foto

Hij zal waarschijnlijk óf dit artikel negeren [update: dat deed hij tot zoverre!] of een lamme rationalisatie posten, of de legitimiteit van de “Creationistische” sepia foto aanvallen.“ En ik ben zelfs niet eens een “Creationist!“ Ik probeer godsdienst niet met wetenschap te mengen. Ik ontdekte alleen maar een rat in de houtstapel. Dat is alles. Naar mijn bescheiden mening, is Loren Coleman een verduisterende evolutionistische gatekeeper!

Voor iedere echte journalist en ware waarheid-zoekers, is het duidelijk wat hier gaande is, hoe deze foto verdoemd, belasterd en “debunked” wordt — Dat handige woordje waar zij zo van houden om op elke oopart van toepassing te brengen, die hun mens-gecentreerde, zelf-gecentreerde, seculair-humanistische filosofie die deze wereld aan het vermoorden is, terwijl we spreken, niet past.

Deze 1864 pteranodon foto is zo gevaarlijk voor de elite en hun programmering van de massa’s! Het moet niet “politiek correct“, noch “kosher” zijn voor deze onzichtbare, heimelijke, psychologische oorlogvoerende Satanische overheden, die ons verwarren en in zo vele kwesties bedriegen: Pearl Harbour, JFK, RFK, JFK Jr., Martin Luther King, USS Liberty, de Murray building bom(men), Palestina, 9-11, H1N1, het Antropogene (kunstmatige) Globale Verwarming, hun valse “oorlog tegen Terror”, de “voordelen” van de rampzalige diefstal bij daglicht van de “Bail Out” van de resterende rijkdommen van onze landen, enz.

kongamatoZe bevechten waarheid in al haar vormen. Maar vooral deze foto. Zij letten niet zo erg op de “grassy knoll shooter“, of op de “9-11 truth-ers“, enz. Ze “debunken“ die gewoon in hun media. Maar hun toorn is vooral verwekt en gereserveerd door en voor daad- werkelijk documentair bewijs van onze meest vervolgde wetenschappelijke historische waarheid; Dinosaurussen in moderne tijden leefden altijd samen met mensen!

Pterosaurs in 1864! “Thunderbirds“ (Amerikaans Indiaanse naam voor Pterosaurs) de Afrikaanse „Kongamato“ (zie pic) die in de 21ste eeuw worden waargenomen, en de “Mokele Mbembe“ sauropods die in Kongo door Afrikaanse inwoners en zelfs Westerlingen werden gezien.

Maar deze sepia Pteranodon foto is wel het meest dodelijke, gevaarlijkste bewijsstuk van allemaal. Er is geen ander duidelijkere foto als deze in omloop, zulk duidelijk bewijsmateriaal, reeds in bestaan voor de dagen van Photoshop. Vergeleken bij de dubbelzinnige Dino-plus-Mens voet afdrukken, is dit de ware “Real McCoy!“ En iedereen die van waarheid houdt, zelfs als het eerst voor hen een beetje ongeriefelijk is, behoort een goede harde blik te nemen op deze foto! Waarom? Ik zeg het nogmaals: Omdat hier het grootste documentaire bewijs is, het meest feitelijke historische bewijsmateriaal u ooit hoopt te zien, te vinden, of onder de ogen te komen van aangezicht tot aangezicht. Bewijsmateriaal van wat?

BEWIJS dat Pterosaurs in leven waren, voortbrengend, en rond vliegend in het midden van de 19de eeuw. En dat is–om het mild te zeggen–een zeer storende pin in de ballon van deze Evolutionisten! Het stelt volledig in vrage de feitelijke “sluitsteen” van hun  officiële moderne Scientisme!  De veronderstelling, of de constructie liever, dat wij mensen 65 miljoen jaar minus 2 miljoen = 63 miljoen jaar nadat de dinosaurussen uitstierven begonnen te evolueren, toen wij verondersteld werden om ons begin in dit onware “evolutionaire proces” gekregen te hebben.

NEE HOOR! TOTAAL FOUT! Pterosaurs waren/zijn goed en wel in leven en aan het voortplanten rond 1860, en zelfs vandaag worden zij nog gezien af en toe in verscheidene plaatsen rond deze sombere aardkloot, door zowel sceptische mensen alswel mensen die er in geloven. En wanneer (niet indien) zij in leven zijn, dan betekent dat er zo fataal iets fundamenteel verkeerd is met uw “standaard wetenschappelijke ontstaans-theorie (zg.) consensus.“

En dat, lieve lezers, is het énige ding waar deze Satanische bestaande machten niet zo om geven, namelijk, dat hun gekoesterde hersenspoeling succes-verhaal en campagne van de laatste 150 jaar, en die voor elk van hun decepties zo foundational is, hetgeen zij “Moderne Wetenschap“ noemen, het afvoergat ingaat, of ondermijnd wordt, vervalst, of… perish the thought… verslagen zou worden!

De “Dinosaurussen” of Draken leven/leefden recentelijk met de mens!

De draken waren/zijn historisch waar, en niet 65 miljoen jaar uitgestorven. En onze wijze, geëerbiedigde, eerbare voorvaders zagen ze en bestreden ze of werden zelfs door hen opgevreten. Zij waren niet achterlijk zoals deze misleidende/en ge-misleide wetenschappers zich indenken. Zij zijn zo tegen vroegere generaties negatief beïnvloed, hen er arrogant van beschuldigend dat hun geschiedenis, “geschreven fictie“ zou zijn, en zij wagen om hun ervaringen “mythen en legenden” te benoemen!

NEE! Gij bevooroordeeld massamedia product! Zij moesten met hen omgaan en noemden hen draken, zoals bijna iedere natie, elke cultuur of elk ras op deze planeet dat deed! Vooral hier bij ons in China! Wij hebben nog volledige gefossileerde eieren van Dinos/Draken rondliggen. Nog volmaakt en volledig… na 65 miljoen jaar??? Weet u wel hoe lang dat is? De beenderen van Confucius zijn al stof na bijna 3000 jaar! (Oh ik begrijp het al, omdat zij niet gefossileerd waren!? Ah Ja! 65 miljoen jaar verdeeld door 3000? Dat is “alleen maar” 21.666.666 maal 3000 jaar!Alleen maar?

NO WAY JOSE!

bernays-200x300De Psychologische oorlogvoerders en hun rijke commerciele behandelaars,  zijn vreselijk trots op hun meest belangrijke (“Bernays“ stijl) brainwashing succes, waarmee zij onze eerbare Christelijke Genesis ontroond  hebben en de consensus der Mensheid van gisteren door hun nieuwe, zogenaamd “wetenschappelijke” ontstaans theorie consensus” vervangen hebben.

Wij zijn allen in school deze dwaze opeenvolging onderwezen:
“Big Bang! – nevel wolken -planeten – Regen op de rotsen–Pri-mordiale soep -totstandkoming van [wetenschappelijk fout bewezen!] “spontane generatie“ van leven — De eenvoudige [zeer ingewikkeld!] cel  — Amoeba — Vissen — Amphibieen — Reptielen — DINOSAURUSSEN!!! – – Zoogdieren — Primaten/ Apen — DE MENS — Humanisme — de Nieuwe Wereld Orde! – Totalitaire Tirannie!“

Die laatste twee worden natuurlijk niet als zodanig onderwezen, maar dat is wat zij op het menu voor ons, de massa’s, hebben staan! Terwijl deze eenzame enkele foto hun volledige fabricatie ontkent, omdat deze reusachtige 1864 Pterosaur 100% identiek is met zijn Pterosaur verwanten van “63 miljoen jaar geleden“, wekt het de vraag op, “Zijn zijn overleden Pterosaur familieleden’ skeletten werkelijk miljoenen jaren oud?”

U veronderstelt toch niet dat één eenzame nablijver Pterosaur erin slaagde om 63 miljoen jaar Evolutie te overleven, en in al die tijd niets veranderde? Als die 350 miljoen éénjaars vliegen die in amber druppels werden omsloten, vandaag er nog precies hetzelfde uitzien als hedendaagse een jaars vliegen, geen enkele verandering in al die tijd, dan werkt die Evolutie toch niet zo goed! Of misschien besliste de Pterosaur 63 miljoen jaar met evolutie op te houden? Of 350 miljoen jaar geleden voor de vliegen? Nonsense natuurlijk.

Misschien, kan dit éne eenzame beeld, van alle Haxan spin ontdaan en van Bernays “ontwerping van toestemming” [engineering of consent] ontnomen, enkelen van de slapende Westerlingen doen ontwaken, en misschien uiteindelijk de gehele bedrogen 21ste eeuw “evolutionaire” generatie der Mensheid uit hun elite-veroorzaakte-slaap des doods opwekken! That’ll be the day!

Hoe staat het met U! Kunt U nu dit verduisterde beeld definitief zien voor wat het werkelijk is? En waarom de Evolutionisten het met zo’n ongevenaarde wraaklust haten? Kunt u de meest belegerde foto in de geschiedenis der mensheid definitief zien? Kunt u deze foto aanzien zoals hij werkelijk is? Zonder alle valse godsdienstige media conditioneringen? Wij bidden en hopen het voor U! Uw toekomst hangt er van af!

DOWNLOAD een POWERPOINT over over Dinos & draken OM NAAR UW VRIENDEN TE STUREN! (Engels!)

PS:  Zie hoe Edward L. Bernays, was benaderd in 1929 door de cigaretten industrie om niet-rokende dames, als een nieuw publiek, aan te trekken tot kanker veroorzakend tabak, hoe hij “Toortsen van Vrijheid“ mars van kust tot kust, organiseerde en een volledige generatie bedroog! En wist u ook dat Nat Rockefeller aan Aaron Russo bekende, dat zij de bevrijding van vrouwen (emancipatie) opbouwden en sponsorden om de bevolking extra te kunnen belasten, en de kinderen in staatsscholen te onderwerpen aan hun brainwashing, en daardoor de eenheid van de Familie die door God werd verordend te onderbreken, en de mannen seksueel te frustreren en te bedwingen?
Dat is waarom vele vrouwen vandaag als mannen zijn, en families uit elkaar vallen! `Google’ het, als u het niet gelooft! Waarheid is vreemder dan fictie!

BRONNEN:

1. BRON BEELDEN: http://www.jfkmurdersolved.com op deze website één kan de verklaring van de bekentenis van James Files’ vinden, die in de gevangenis werd geregistreerd waar hij vele jaren incarcerated is geweest.
2. Bron: http://oceansofkansas.com/FieldGuide4.html
3. Bron: http://www.ucmp.berkeley.edu/museum/public/ingensmount.html
4. Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_Man Valse positieven in psychologische oorlogvoering: Uitvindend een gefingeerde persona met acties of geloven die dan worden gekritiseerd, implicerend dat de persoon een groep vertegenwoordigt waarvan de spreker kritiek is. Doend het zelfde met een ongewenst voorwerp of een feit, cre?ër een valse voorwerp en een aanval dat voor vals het zijn, het originele voorwerp zullen zullen verduisteren en verduisteren.
5. verduistering (telbaar en uncountable; (uncountable) meervoudsverduisteringen) De handeling of het proces om de waarneming van iets te verduisteren of te verduisteren; het concept het verbergen van de betekenis van een mededeling door het verwarrend te maken en moeilijker te interpreteren.
6. De chromatische aberratie resulteert in de vage kleuring van de rand van een beeld wanneer het witte licht door een lens wordt verzonden. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat sommige kleuren van licht, worden gebogen of, meer dan anderen na het overgaan door een lens gebreken. Bijvoorbeeld, wordt het violette licht gebogen meer dan rood en aan een nadruk de lens dan rood meer dichtbij zo gebracht. Geen lens kan ooit van chromatische aberratie vrij zijn.“ Bron: http://www.questia.com/library/encyclopedia/aberration.jsp
7. BRON: Het „blauwe boek“:  BSCS of Blauwe BookAround 1965, BSCS, de Biologische Studies van het Leerplan van Wetenschappen, het Blauwe Boek, kwam uit, wat de bovengenoemde inleiding authored en uitgegeven en geproduceerd door de 70 belangrijke biologische wetenschappers van de natie om als werkboek samen met biologische studies in elke hoge school in de Verenigde Staten worden gebruikt en aan de hoge school en aan hun studenten individueel door miljoenen exemplaren was, gratis verstrekt en betaald door de Amerikaanse Overheid

2 thoughts on “De Burgeroorlog pterosaur Photo die niemand zien mag! “ – Dit moet u lezen!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.